Luonnossa
Mielenrauhaa, luonnossa!
Luonnossa, sivusto luonnossaliikkujalle ja luontoharrastajalle!
 
 
 
 
 Suomalainen koivikko.
 

Harrastukset luonnossa

Harrastusmahdollisuudet luonnossa ovat mitä moninaisimpia. Se, miten ja missä haluaa harrastustaan toimittaa, ratkeaa sillä minkätyyppistä harrastusta tai harrastuksia haluaa harjoittaa.
Suomalainen luonto antaa mahdollisuuksia monipuoliseen ja vaihtelevaan harrastustoimintaan vaihtelevien maasto- ja luontotyyppien mukaan.
Tähän tuo oman lisänsä vielä eri vuodenajat ja niiden myötä vaihtelevat sääolot.
 
Tämän sivun alasivuille on pyritty erittelemään eri vaihtoehtoja harrastuksista, jotka ovat mahdollisia jokamiehenoikeuksien nojalla. On huomattava, että aina tulee ottaa huomioon hyvät tavat luontoa ja toisia ihmisiä kohtaan luonnossa liikuttaessa.
Jokamiehenoikeudet eivät salli, vaikka antavatkin suuria mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen, aivan kaikkea. Lisähuomiona on muistettava, että liikkumista saattavat rajoittaa muun muassa säädetyt lait ja annetut säännöt ja rajoitusmääräykset. 
 
Useammat ihmiset harrastavat useampaa tapaa toimia luonnossa, joskin yleisin ja kaikkeen liittyvänä on kävely. Sitä harrastaakin suurin osa suomalaisista tavalla tai toisella läpi elämänsä.
Moniin harrastuksiin kuuluu myös erilaisia välineitä, kävellessä käytetään sauvoja, hiihtäessä tarvitaan suksia ja vaellukselle tarvitaan monennäköistä tarviketta mukaan.
Näitä asioita tarkastellaan alakohtaisesti eri harrastuksien kohdalla, osin jopa luodaan tarkempaa tarkastelua sivustolle laadittujen sisäisten sivujen kautta harrastuskohtaisesti.
 
 
 
 
 
Vesi - elämän elinehto!
 

 
Sivustojamme
muualla verkossa:
 
 Luontomme  
 
 

 
 Sivusto julkaistu 01.11.2012.
 
Sivustoa päivitetään vaihtelevalla aikataululla.
Viimeisin sivuston päivitys.
30.12.2012
 
Luonnossa.fi -sivuston sivuja ladattu


 kertaa.

© KuvaPekka